Ma Zita névnapja van, holnap Valéria napja lesz.

Mai dátum: 2024 április 27.

A A A

Tavaszi iskolába hívogató játszóházunkra vártuk a nagycsoportos gyermekeket. Már ismerősként jöttök az első emeletre, hangosan, messziről üdvözöltök minket. Csóóóóóóóóókolom, halljuk a folyosó végéről.

Mind tavaszi virágok voltatok ma, bár a tulipánná változást egy kicsit gyakorolni kellett. Ebből arra következtettünk, hogy inkább nárciszok lennétek szívesebben.

Mindig tanulunk rólatok valamit, most azt, hogyha kell, ki tudjátok engedni a hangotokat, amikor az a feladat. A tornateremben Kornél mondta ki a végszót és közölte, hogy „Irány a tereeeeem”.

Elkészíthettétek a boldogság kis kék/sárga/zöld/rózsaszín/tarkabarka madárkáit, amelyek közül egy orintológus is csemegézhetett volna az újonnan felfedezett egyedekből. A méhecskék esetében is születtek egyedi megoldások, de csodaszép felhők, pillangók és tulipánok is kerültek ki a kezeitek közül.

Áprilisban nyílt óránkra várjuk a kedves érdeklődőket, kérjük az időponttal kapcsolatban kövessék figyelemmel az Intézmény információs csatornáit!

 

Lábjegyzet: A feladat az volt, hogy amikor a tulipán szó elhangzik, le kell ülni a padra. Negyedik alkalommal sikerül, mert addig mindig lefeküdtek a földre.

 

Monostoriné Sándor Nelli
tanító