GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Tesz-Vesz Tavasz délután a Gyakorlóban...

2017. március 30-án délután a szarvasi Gyakorlóintézmény apraja-nagyja kivette részét a tavaszi nagytakarításból. A Gyakorló, mint Zöld Óvoda és ÖKOISKOLA címeket nyert intézmény minden év tavaszán iskolaszépítő napot hirdet a gyermekek, szülők és nevelők részvételével a környezettudatosság és a környezeti nevelés jegyében.

A szorgoskodás első mozzanataként minden osztály a saját tantermét tette rendbe és takarította ki, majd pedig az iskola, illetve az óvoda udvarán folytatódott a hasznos környezetalakító munka. A kinti játékok és ülőhelyek megtisztítása, lombsöprűzés, sziklakert rendezés, ásás, fűmag vetés, sepregetés és még sokféle kültéri munka találta meg a saját kis felelősét. A gyermekek mellett az iskola dolgozói és a szülők idén is bekapcsolódtak a tavaszi munkálkodásba. Az eseményhez immár 3. éve a Szeged-Csanádi Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája által meghirdetett Tesz- Vesz Tavasz program 11 főiskolás résztvevője is csatlakozott a Lelkes Klub szervezésében.

Ezen a napsütéses délutánon a Gál Ferenc Főiskola szarvasi intézményeiből minden generáció hozzájárulhatott egy kicsit az iskola/óvoda és környezetének rendbe tételéhez.

Jancsó Brigitta

GALÉRIA

2017-04-05

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011