GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

SZABADTÉRI KONDIPARK LÉTESÜLT A GFF GYAKORLÓINTÉZMÉNYÉBEN...

A Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda játszóudvara újulhatott meg az Aktív Mindennapok Családi Rekreációs Szabadidősport Egyesülettel - Békésszentandrás - együttműködésben. A létesített, közel hétmillió forintos beruházással megvalósuló kondipark 100 négyzetméter burkolt felületen szabadtéri kondieszközök telepítésével valósulhatott meg. A város jelenleg legmodernebb szabadtéri kondiparkja szolgálja a Gyakorlós gyermekek szabadidejének hasznos eltöltését, a mindennapos testnevelés keretében a kondicionáló tantervi tartalmak megvalósítását, és a főiskolai hallgatók és szülői közösségek, az intézmény munkatársainak rekreációs tevékenységét. A szabadtéri kondi park rozsdamentes acél tartópilléreken nyugvó fedést kapott, ami biztosítja, hogy rosszabb idő esetében is használható legyen a sportlétesítmény. A beruházás a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa támogatásával jöhetett létre.

Az így kialakított közösségi tér alkalmas a szabadidő hasznos eltöltésére, sportolási lehetőségek szélesítésére, és az intézményben folyó sportműhelyek igazolt játékosainak, sportolóinak, kondicionáló edzéseinek megtartására.

Az intézmény családbarát filozófiáját követve családi délutánok, Gyakorlós és főiskolai rendezvények remek helyszíne a kialakított kondi park. Az intézmény önerőből járdával kötötte össze a jelenlegi díszburkolatot az újonnan kialakított kondi-parkkal és folytatólagosan a sportpályáját, illetve elhelyezésre kerültek új udvari bútorzatok, amelyek a gyermekek, ifjúsági közösségek kényelemérzetét fokozza.

A Gyakorlóintézmény köszönetet mond az Aktív Mindennapok Családi Rekreációs Szabadidősport Egyesületnek, Nagy Károly elnök úrnak, Bogdán Tamás úrnak, a Liget Wellness és Konferencia Központ igazgatójának, Bődi Péter ügyvezető úrnak az Integrál Építőipari Zrt. vezetőjének, és a kivitelező Haász Kft. munkatársainak.

Sz.Zs.

2017-04-02

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011