GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Tavaszváró játszókuckó a Gyakorlóban

Valami halk nesz, valami csendes lábdobogás, és egy gyermek kacagás...

Így kezdődött egy igazán vidám délelőtt.

A Gál Ferenc Főiskola Gyakorlóóvodája március 18-án, szombaton ismét játszóházzal várta az érdeklődő leendő kisóvodásokat és szüleiket, nagyszüleiket. Ezen a napon a Búzavirág csoport és a Cseresznye csoport óvó- és dajkanénijei várták a kicsiket.

Még az esős idő sem szegte kedvünket, hiszen a Búzavirág csoportot boldog gyermeknevetés töltötte meg a délelőtt folyamán. A csuda jó játékokkal való ismerkedés és móka mellett az apróságok kedvükre festhettek, almából sünit készíthettek, ugrálhattak, és persze a kedvencük: a csoportban található galériára felmászhattak, és a kiscsúszdán is lecsúszhattak újra meg újra… Az önfeledt játék fáradalmait egy kis gyümölccsel és finom gyermekteával csillapíthatták a kicsik.

Búcsúzóul az itt készített festmények és alma sünik mellett, egy papírból készült gólyabábbal kedveskedtünk az ide látogatóknak.

Szeretettel várunk minden kedves leendő kisóvodást és szüleiket a következő játszóházunkba április 8-án is!

Hárskuti Evelin
óvodapedagógus

2017-03-20

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011