GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Gyakorlósan, szépen, magyarul...

A magyar kultúra napján, 2020. január 22-én rendezték meg a Városi Könyvtárban nagy nyelvújítónkról, Kazinczy Ferencről elnevezett Szép Magyar Beszéd versenyt. Az értő és élvezhető olvasást megkövetelő, számos iskolát magába foglaló területi versenyen 8. osztályos tanulónk, Uhljár Adrienn Petra az előkelő 2. helyet érte el.

A versenyen 1-1 oldal választott és kötelező szöveget olvastak fel a versenyzők, mely szövegekben a figyelem az olvasás és az értelem összefüggésére, a múlt értékeire, a nyelv szépségeire hívták fel a figyelmet. Adri nagyon tehetséges diák, rengeteget olvas, a könyvtár állandó látogatója, emellett rendszeresen ír is, illetve gyakori vendég a gyermekkönyvtárban, ahol kisgyermekeknek szokott felolvasást tartani mesékből. Tudásának méltó elismeréseként vehette át helyezéséért az oklevelet és az ajándékokat!
Felkészítő: Stafira-Lovas Ilona vezetőtanár

 

Az eredményhez gratulálunk, és további sikereket, jó olvasmányélményeket kívánunk Adriennek és felkészítő tanárának!

2020-01-24

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011