GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Szerelem akkordokra bontva…

Bíró Gyula főiskolai mestertanár, a GFF Szarvasi Gyakorlóintézményének igazgatója volt a házigazdája a 2019. június 20-án, a szarvasi Vízi Színházban megtartott estnek. A „Vers a víz fölött” programban Lévai Attila önálló estjét tekinthették meg az érdeklődők, aki jó érzékkel nyúlt közismert dallamokhoz, érzelem-rezdülésekhez, egy mindenki által érzett érzéshalmazhoz, a szerelemhez.

A „Szerelem akkordokra bontva” című zenés esten a művész, társaival, zenészekkel, és egykori színi növendékekkel együtt varázsolták el a színházlátogatókat. A jó hangulatú rendezvény alatt, a házigazda és a GFF Gyakorlóintézménye borral, és pogácsával látta vendégül a résztevőket.

Gy.I.

http://www.newjsag.hu/2019/06/21/nyari-zapor-levai-attila-estje/

2019-07-01

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011