GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Óvodásaink búcsúzása ...

Óvodai búcsúdalok szóltak a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda udvarán május 31-én délelőtt.  Nagycsoportos óvodásaink a Cseresznye, Panda és a Tulipán csoportos gyerekeink vesznek búcsút az óvodától.

A campus udvara feldíszítve várta a búcsúzó gyerekek vendégeit. A csoportokban izgatott volt a készülődés az évet záró műsorra. Virágcsokrok, tarisznyák és rengeteg léggömb, amelyek elengedhetetlen kellékei a ballagásnak. Jókedvvel, vidáman készültek erre a napra a gyermekek és nevelőik.   A csoportok feldíszítve, ezzel is emelve az ünnep hangulatát.

A ballagó gyerekek a csoportokban adták elő a meséket, verseket, dalokat, amelyekkel készültek erre az alkalomra.  A szülők, akik az érzelem hullám vasútján vehettek részt, hol a mosoly, hol a könnyes szem, máskor a meghatottság és büszkeség váltakozott, hogy milyen sokat ügyesedtek az eltelt három évben gyermekük.

Az intézménytől és az intézmény vezetőitől is búcsút vettek a ballagó nagycsoportosaink, amely egy közös búcsú volt az intézmény udvarán. Bajomi –Nagy Éva Igazgató helyettes asszony néhány útravaló gondolattal indította útjára az iskolába készülő gyerekeket. Bíró Gyula az intézmény vezetője, főiskolai mestertanár megköszönte munkáját azoknak a szülőknek akik, sokat segítették a csoportot és az intézményt. A nagycsoportos gyermekektől verssel és ballagó ajándékokkal köszöntek el az óvodában maradó középsősök, a Búzavirág Cseresznye, Panda és Tulipán csoportosok. A ballagó nagycsoportosaink „léggömb” táncukkal tettek emelkedetté az ünnepet, amellyel elköszöntek az óvodától és a pedagógusoktól. A negyedik osztályos tanulók Iskolába hívogató verse kedvcsináló hangulatot idézet az óvodásainknak. Majd kézen fogva vezették őket át az iskola „feldíszített kapuján”.

 

Kedves gyerekek! Vár az iskola! - hangzott a beszédben, igen vár benneteket Márti néni és Nelli néni is!

 

Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, mert akit szeretünk, azt nem felejtjük el.”

(Shakespeare)

 

Demjénné Jónás Klára

szakvezető óvodapedagógus

GALÉRIA

2019-06-10

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011