GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Gyakorlós gyerekek a Balaton parton…

Eredetileg tényleg úgy terveztük, hogy az átlagosnál kissé hűvösebb, csapadékosabb időjárásra való tekintettel, ezúttal csak a partról csodáljuk meg a magyar tengert. A Balaton azonban akkora vonzerővel bír, hogy a 12°C-os vízhőmérséklet ellenére sem bírtuk ki, hogy legalább térdig ne gázoljunk bele. A helyszín pedig a zánkai Erzsébet-tábor volt, ahol három napos osztálykiránduláson vettek részt a 3. és 4. osztályosok.

Három röpke napba igyekeztünk minden lehető szórakoztatót, örömet okozót, mosolyra fakasztót, elgondolkodtatót, szépre rácsodálkoztatót, ínycsiklandozót belesűríteni: fagyizást, focizást, trambulinozást, sétahajózást, lézerharcot, tihanyi városnézést, diszkózást, zsebpénz költést, rengeteg játékot, beszélgetést, nevetést, zenét és „majdnem” strandolást.

Szerdán este egy kimerült, de fékezhetetlenül vidám csapat érkezett haza, másnap pedig egy tanulásra és tanításra teljesen alkalmatlan, ám még mindig fülig érő szájú sereg tért vissza az iskolai hétköznapokba. A fáradságot hamarosan kipihenjük, de az élményekből még sokáig táplálkozhatunk és nagyon, nagyon várjuk a következő közös kirándulást.

Roszik Melinda szakvezető tanító

2019-05-23

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011