GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Húsvéti tojáskeresés a gyakorlóban…

Húsvéti játszóházba vártuk a kisgyermekeket kedd délután a GFF Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda Alma csoportjában.  Az ünnepre Készülődés jegyében Nyusziról szóló mesét és bábjátékot láthattak, hallhattak a gyerekek. A jó hangulatot fokozta a csoportban a tojáskeresgélés. A sok kicsi kéz vidáman keresgette zenére a tojásokat és gyűjtötte kosarakba.  Az asztaloknál készíthettek síkbábokat, nyuszit, tojást, amelyet ők színezhettek, díszíthettek ki maguknak. A szülők segítettek a gyermekeknek a bábok elkészítésében és a tojások keresgélésében.  A jó hangulatú, vidám délutánon a szülők ismerkedtek, beszélgettek egymással és a gyerekekkel. A játékban elfáradt kicsiket teával és süteménnyel kínáltuk meg. A délután zárásaként óvodalátogatáson vehettek részt, ahol megnézhették azokat a csoportokat, ahová várjuk a gyerekeket. A gyerekek nagy érdeklődéssel vették birtokba a csoportokban lévő játékokat, a szülők pedig érdeklődtek az óvoda és csoport nevelési programjáról, szokásaikról és hagyományaikról. Elköszönésként a gyermekek egy újabb Mancsőrjárat figurát választhattak maguknak.

Április 24-én és 25-én a beiratkozásra várjuk a kedves szülőket, melyhez a hirdetményt óvodánk minden fórumán megtalálják az érdeklődők.

Demjénné Jónás Klára

szakvezető óvodapedagógus

2019-04-17

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011