GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Gyakorlósok a megye 10 legjobb Kengurusa között!

A Nemzetközi Kenguru Matematikaverseny célja, hogy népszerűsítsék a matematikát. Az eseményt minden országban azonos időben rendezik. A versenyen bárki részt vehet, akinek kedve van egyszerű és összetettebb feladatokon gondolkodni.

Mindenki a saját iskolájában oldja meg a feladatokat, majd a kódlapokon bejelöli a helyes válaszokat. Ezeket a lapokat az alapítvány székhelyén ellenőrzik, majd a kapott pontok alapján rangsorolják a versenyzőket.

A Gyakorlóiskolából 10 alsós és négy felsős gyermek készült fel a megmérettetésre. Március 21-én délelőtt különös izgalommal oldották meg a feladatsorokat. Nagy örömünkre tanulóink közül többen bejutottak a megye legjobbjai közé. A negyedikes Steinmacher Tamás és az ötödikes Solymosi Berill valamint Éri Nóra a megye legjobb harminc versenyzője közé került. Nagyon büszkék vagyunk a harmadikos Baráth Csengére, aki megyei 12. lett! Két negyedikes tanítványunk a megye tíz legjobb Kengurus versenyzője közé verekedte magát. Laurinyecz Levente megyei 9. helyezést ért el,  Baráth Barna pedig a megtisztelő megyei 7. helyet szerezte meg!

Gratulálunk versenyzőinknek és felkészítőiknek az elért eredményekhez!

2019-04-11

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011