GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

XXII. Országos óvodai szakmai konferencia

Bíró Gyula, a GFF Szarvasi Gyakorlóintézményének igazgatója, a Társadalompedagógiai Tanszék oktatója, Az együttműködés „kényszerének” elviselhetetlen gyönyörűsége címmel tartott előadást a 22. Országos óvodai szakmai összejövetel a gyermekek mindenek felett álló érdekében című konferencián, 2019. április 5-én, amelynek témája a XXI. századi család, és az óvoda korszerű partnerviszonya, gyermekeink harmonikus fejlődése érdekében.

Bíró Gyula az előadásában bemutatta azt a megváltozott partneri viszonyt, amely a kölcsönös tisztelet és kölcsönös elismerésen nyugvó, a családok folyamatos támogatását és együttműködését jeleníti meg a pedagógia gyakorlatában.

Az elméleti ismeretek felelevenítésével, a gyakorlati tapasztalatok megmutatásával, arra a bizalmon nyugvó és szeretetteljes intézményi légkörre hívta föl a figyelmet, amely valódi partnerséget hozhat az intézményi működés mindennapjaiba.

2019-04-11

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011