GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

A Gyakorlóovisok Bogyóval és Babócával, Micimackóval,
és Aladinnal segítettek elűzni a telet

Kicsik-nagyok maskarában, vidám zene, sok játék és finomság. Így búcsúztatták az óvodások és szüleik, az óvoda dolgozói és a főiskola hallgatói a Gyakorlóoviban idén a telet.

A kisebbek ügyességi játékokkal, lufi terelgetéssel, színes cukorkák keresésével, tejszínhab nyalogatással, seprűtánccal és színes felvonulással ünnepeltek.

A nagyobbak a Százholdas pagonyban meglátogatták Nyuszit, akinek a veteményesében segítettek felszedni a répákat, és megkeresték a Füles elveszett a farkincáját, majd Micimackó csuprát is megtöltötték mézzel. Aladin lámpájából elővarázsolták a Dzsinnt és sok-sok meseszereplőt jelenítettek meg. A nagyok nyílt farsangján a szülők is jelmezbe bújtak, ötletes versekkel szórakoztatva egymást.

A tánc a vidámság sehol nem maradt el, így a várva-várt jó idő is megérkezett.

Bajomi-Nagy Éva igazgató-h.

2019-03-09

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011