GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Adventi lángocska…

Titokzatos, és izgalmas a Karácsonyra való várakozás. Minden nap valami új, és mégis megnyugtatóan ugyanaz – Jézus születésének ünnepére készülünk – immár több mint kétezer éve. Várjuk a Messiást, és közben a csodát, hogy ebben az adventben is többek, jobbak leszünk. Ezekben a napokban, valami még szebb, még boldogabb lesz, ha mi magunk is erre törekszünk. December első hétfőjén itt, a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorlóintézményének adventi koszorújánál Pentaller Attila református lelkipásztor tartotta az ünnepi beszédet. Beszélt az angyalok hirdette örömhírről, az egyszerű pásztorok lelkes elindulásáról. Kicsik, nagyok együtt mondtuk el minden keresztény ember legszebb imáját, a Miatyánkot.

Meggyulladt az első lángocska a koszorún, s a szív hangjai gyermekkórusunk, és óvodásaink éneke átlendített minket a mindennapokból az ünnepi várakozás szívet melengető hangulatába.

2018-12-04

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011