GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Bibliatörténeti első helyezett a Gyakorló csapata…

2018. november 30-án, pénteken került megrendezésre a VI. Játékos Bibliatörténeti Vetélkedő Gyomaendrődön. A vetélkedőre minden évben a környékbeli katolikus iskolák alsó tagozatos diákjai kapnak meghívást. Ezúttal az ószövetségi Illés próféta története lett a vetélkedő témája, amire nagy izgalommal készültünk hittanórákon. A hagyományokhoz híven a beugró egy rajz elkészítése volt a témában. A vetélkedőn négy játékos állomáson dolgozták fel a történetet a résztvevők, majd a szervezők uzsonnával kedveskedtek, és következett az eredményhirdetés. A hírek szerint jókedvvel, élvezettel vetették bele magukat mieink a játékos feladatokba.

Bár a GFF Gyakorló csapata minden évben kiválóan szerepel a vetélkedőn, idén az 1. hellyel büszkélkedhetnek.

A csapat tagjai voltak: Posgay Boglárka és Kasnyik Bende az 1. osztályból, Urbancsok Kata és Bogdán Brúnó a 2. osztályból, Nagy Lotti és Sonkoly Zoltán a 3. osztályból, valamint Brachna Boglárka és Szebegyinszki Rita a negyedik osztályból. Szebegyinszki Rita rajzáért az első helyezettnek járó jutalmat hozhatta el.

Hálásak vagyunk az Úrnak a szép eredményért!

Köszönetet mondunk a remek szervezésért és vendéglátásáért a gyomaendrődi házigazdáknak!

 

Jancsó Brigitta hitoktató

2018-12-04

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011