GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

PARLAMENTI TOVÁBBKÉPZÉSEN A GYAKORLÓ TANÁRAI...

November 25-26-án az Országházban került megrendezésre a Parlamentarizmus története és állampolgári ismeretek című pilot képzés. A GFF Szarvasi Gyakorlóintézményéből két tanárunk kapott meghívást a módszertani "tesztelésre", ahol az általános iskolai tanárok számára készült el oktatási programcsomag. Az országból érkező 10 fő tanár kipróbálta és javaslatokat fogalmazott meg a feldolgozott témákkal, azok módszertanával kapcsolatban.

A Parlament Látogatóközpontjában és az Országházban szervezett képzésen Stafira Árpád és Bíró Gyula tanárok vettek részt.

Az élményközpontú témafeldolgozások jó hangulatban és szakmailag inspirálóan kerültek kipróbálásra. Néhány téma a képzésből: koronázás, tábori országgyűlések, egy demokratikus állam alapjai -jogok és kötelezettségek- alkotmány készítése egy képzelt államnak, a negyedik hatalmi ág szerepe,  a választási rendszer működése, pártok alapítása és álláspontok kialakítása, a vita, az általános vita modellezése, Bizottsági ülés modellezése, élő betekintés az országgyűlés munkájába.

2018-12-03

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011