GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Téli ovikoncert a Gyakorlóban…

November 29-én, csütörtökön került megrendezésre a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Nevelés a Művészetek Eszközeivel óvodai nevelési programmal működő csoportjában, a Cseresznye csoportban a téli ovikoncert.


Már az elmúlt alkalommal is hívtunk vendégül más csoportot is az eseményre, így ez most sem maradhatott el. Ezúttal a Panda csoport látogatott el hozzánk egy rövid zenei élményre.

A gyermekek minden alkalommal nagyon várják az évszakhoz kötött koncertjeinket, most pedig különösen örültek, hiszen két közelgő, kedves ünnepről énekeltek nekünk a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai karának hallgatói, a Mikulásról és a Karácsonyról. Színes előadásukban hallhattunk furulya szót, zongorát, és metalofont is.

A koncert végén néhány gyermek kipróbálhatta a metalofont, majd egy kis szaloncukorral köszöntük meg, hogy ellátogattak hozzánk.

Hárskuti Evelin óvodapedagógus

2018-11-30

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011