GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Gyakorlós első helyezés a Megyei Angol Versenyen…

Október 27-én, szombaton a békéscsabai Szabó Pál Téri Általános Iskola és a TIT Körösök Vidéke Egyesülete közös szervezésében került megrendezésre a XIV. TELC MEGYEI ANGOL VERSENY, melyen a közel 100 hetedik és nyolcadik osztályos diáknak írásban és szóban is számot kellett adnia tudásáról.

Ez a komplex verseny igazi megmérettetés, hiszen nemcsak a diákok lexikai és nyelvtani tudását, olvasott szövegértését mérik, hanem a szóbeli részben különböző témakörökben, szituációkban is bizonyítaniuk kellett.

A GFF Szarvasi Gyakorló Általános Iskolájából 3 diák döntött úgy, hogy kipróbálja tudását.

Jól döntöttek!

  1. évfolyamon Uhljár Adrienn kimagasló pontszámmal 1. helyezést ért el, Liska Janka 5. helyezett lett.
  2. évfolyamon iskolánkat Sechna Dorina képviselte, aki a 23 fős mezőnyben a 10. lett. Felkészítőjük Tolnai Tímea angol-földrajz szakos tanár.

A zsűri értékelése szerint a versenyzők az idén is kiemelkedő kommunikációs képességekkel rendelkeztek és sokan már most sikerrel teljesítenék a B2 nyelvvizsga szintet.

Sikeresen szereplő diákjaink amellett, hogy tehetségesek és jó nyelvérzékkel rendelkeznek, rendkívül szorgalmasak, mindhárman aktív résztvevői az iskolai angol tehetségműhelynek, szereplői a különféle iskolai programoknak, és ami a legfontosabb motiváltak.  

Bízunk benne, hogy a versenyen elért eredményük a legnagyobb motiváció arra, hogy tovább versenyezzenek és még sok sikeres szereplésben legyen részük.

Sz.Zs.

2018-10-30

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011