GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Műhelyvezetés országos szakmai konferencián…

2018. október 20.-án a 21. század óvodája – A játék művészete a művészet játéka címmel hirdetett országos konferenciát Nagykovácsiban– volt Gondolkodj Egészségesen ma már Blum névre átkeresztelt Alapítvány!

A konferencia a megváltozott világ megváltozott pedagógiai kihívásaira kívánt különböző kínálatokat, válaszokat adni az óvodapedagógusi szakmai közönségnek, akik hisznek az óvodáskor személyiségfejlődésében, elfoglalt kiemelt szerepében.

A Blum program bemutatta az óvodák által alkalmazható részprogram tartalmát, és módszertanát – mint adaptációs lehetőséget – tartalmazó kézikönyvet. Ezen felül egy hiánypótló kiadvány részesei is lehettek a résztvevők, amikor a Blum program játéktárát vehették kézbe, amiben a program képzési szakemberei pedagógusai ízelítőt adnak művészeti területükön alkalmazható játékaikból.

A délutáni saját élményű műhelyekben betekintést nyerhettek a résztvevő óvodapedagógusok a Blum program szellemiségének gyakorlati megvalósulásába. A trénerek, egy órás ízelítőt adtak a kínálatukban szereplő, a művészetekre épülő képzéseikből játékosan úgy, ahogyan azt a gyerekek is megtapasztalják a csoportban, vagy éppen otthon.

A művészetekre épülő képzések közül a drámajáték vezetése projektszemlélettel az óvodai egészségnevelésben kurzus trénere Gyakorlóóvodánk szakvezető óvodapedagógusa, Fabóné Nagy Andrea, aki, műhelyvezetésével színesített a konferencia programját, szakmai tudásával, ötleteivel bővítette mind a kézikönyv, mind a játéktár kínálatát, és több éve erősíti a Blum szakmai csapatát.

2018-10-26

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011