GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA --- FERENC GÁL COLLEGE’S TEACHER TRAINING ELEMENTARY SCHOOL AND TEACHER TRAINING KINDERGARTEN, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- LEHRGRUND- UND HAUPTSCHULE, LEHRKINDERGARTEN- UND KRIPPE FÜR LEHRERAUSBILDUNG DER FERENC GÁL HOCHSCHULE, SZARVAS --- AKADEMIA FRANTISEK GÁL SARVASSKA CVICNÁ ZÁKLADNÁ SKOLA, CVICNÁ MATERSKA SKOLA A DETSKÉ JASLE --- FERENC GALOSKI OPRUNI SHKOLASKI SITYORI-SHKOLA THAJ NURZERA, SHAVORENGI-KRESHA ANDO SARVASHO

Aktuális híreink

Vissza a hírekhez

Szakmai Nap a Szegedi Tudomány Egyetem Gyakorló óvodájában…

Intézményünk óvónői 2018. első munkanapján szakmai látogatáson vettek részt a SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napközi Otthonos Óvodájában. A város központjában, patinás felújított polgári házban kialakított négy homogén csoporttal működő óvoda infrastrukturális lehetőségeit megismerve szakmai beszélgetést folytattunk az aktuális óvodapedagógiai kérdésekről.

Az óvoda a gyakorló iskolával integráltan működik, bár nem egy épületben, így biztosítják az óvoda-iskola átmenet zökkenőmentességét. A szűkös térben a felújítás során tornatermet és zárt, jól felszerelt udvart alakítottak ki a gyermekeknek megfelelő mozgástér biztosítására. Kiemelt feladatnak tekintik a környezettudatosságra és az egészséges életmódra, illetve az erkölcsi és közösségi nevelést, családias, szeretetteljes légkörben.

A kölcsönös bemutatkozás után a hallgatói képzés szerkezeti felépítésével, a hallgatói hospitálások helyi szintű megvalósításával ismertettek meg bennünket. Kicseréltük tapasztalatainkat, megbeszéltük a nehézségeket és a hallgatói tervezőmunka megvalósításának egy lehetőségét mutatták meg tantestületünknek.

Szakmai kapcsolatunkat tovább kívánjuk erősíteni az intézménnyel, így a tanév második félévében Szarvason folyatjuk a konzultációt.

Bajomi-Nagy Éva igazgató-helyettes, vezető tanár

2018-01-04

Tovább az összes hírhez...

  • Szülők akadémiája - Közös értékünk a gyermek... mindent a gyermeknevelésről -nem- csak szülőknek!
  • Szent Klára Plébánia hírlevelei
  • Galéria - Óvodai-iskolai képgyűjtemény. Óvodánk - iskolánk eseményeiről, programjairól.
  • Csoportjaink, osztályaink
  • LURKÓNIA - Körös-szögi Kiskamasz Unió
  • Munkatársak - Szakvezető óvodapedagógusok, szakvezető tanítók, pedagógiai munkánkat segítő munkatársak
GÁL FERENC FŐISKOLA SZARVASI GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GYAKORLÓÓVODA · 2011